Кейс

Пломбірленд від ТМ «Хрещатик»

Ідея всесвіту морозива була розроблена фантазією і вершково-шоколадними руками компанії креативу TABASCO

Звичайний середньостатистичний пломбір створюють на самих звичайних фабриках. Нічого нового. Але де і як створюється справжній пломбір? Той, який дає фору за смаком і складом всім іншим пломбір? Звичайно ж, в Пломбірленді - у всесвіті, де наша корівка видобуває ніжний пломбір в вафельних горах, полях і з пломбірних хмар.

Олександр Смірнов, креативний директор, партнер TABASCO: «Нам подобається створювати креативні світи. Реклама - це взагалі створення нових реальностей. Здається, для морозива «Хрещатик» все вийшло пломбірно!»

Вся продукція виготовляється з українського цільного молока і вершкового масла, без консервантів і рослинних жирів.

СEO ООО «Хладопром»
Олексій Баришевський
Бренд-консультант
Георгій Майоров